• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Front 88x44

Houtkachels
€ 6.380

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Front 88x44

De Spartherm Linear Front 88x44. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Spartherm haard

Al meer dan 35 jaar is het Duitse merk Spartherm een bekende naam voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige haard. Blijven vernieuwen, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit zijn de focuspunten waarop hun naam rust.

Elke Spartherm houtkachel is met oog voor detail ontworpen, met als bijzondere eigenschap de bekleding met chamotte. Deze vuurvaste steen van uitmuntende kwaliteit belooft een efficiënte verspreiding van warmte, een hoog rendement en schone ruiten. Bij Spartherm is minimalisme meer dan een ontwerpkeuze; het zorgt voor extra aandacht voor de mooie vlammen, zodat u écht kunt genieten van de ambiance en de warmte die de haard te bieden heeft.

Voordelen van een inbouwhaard

Een inbouwhaard zorgt voor tal van voordelen voor uw woning. De haard zorgt voor een geheel, waardoor deze samensmelt met uw interieur, maar wel een statement maakt. Vanwege het strakke ontwerp gaat een inbouwhaard perfect samen met een eigentijdse en moderne inrichting.

Het is meer dan alleen stijl, een inbouwhaard heeft ook een praktische kant door zijn efficiënte verwarmingscapaciteit, waardoor uw huis niet alleen prachtig oogt, maar tevens comfortabel aanvoelt. Nieuwe inbouwhaarden zijn voorzien van geavanceerde technologieën die een doelmatige en gelijkmatige warmteverspreiding garanderen, dit leidt tot een comfortabele en fijne sfeer, ook zodra de temperaturen dalen.

Let op: het installeren van een inbouwhaard zorgt bij bestaande situaties voor aardig wat veranderingen aan het huis. Een inbouwhaard is om deze reden uitstekend zodra u een nieuwbouwwoning hebt aangeschaft of in de nabije toekomst groots gaat verbouwen.

Ontdek meer over de Spartherm Linear Front 88x44

Wilt u meer ontdekken over de Spartherm Linear Front 88x44 en wat deze haard u te bieden heeft? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze specialisten geven u graag advies, zodat u binnenkort optimaal plezier beleeft aan de haard. 

Wanneer u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden persoonlijk wenst te ervaren, dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor kunt u de beslissing maken of de Spartherm Linear Front 88x44 voldoet aan de wensen en kunt u zich laten verrassen door alle opties. 

Beschikt u niet over tijd om onze showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een deskundige medewerker de keuzes bekijken? We geven u de mogelijkheid om advies aan huis te ontvangen, zodat u in uw eigen huis de beste keuze kunt maken.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen7,3 kW
Maximale vermogen13,5 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm, 200mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit80 cm tot 100 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Front 88x44 Houtkachels

De Spartherm Linear Front 88x44 hout is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding