• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Front 80x52

Houtkachels
€ 6.550

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Front 80x52

De Spartherm Linear Front 80x52. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Het merk Spartherm

Al meer dan 35 jaar is het Duitse merk Spartherm een bekende naam voor wie een zoektocht is gestart naar een hoogwaardige haard. Constant blijven ontwikkelen, duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit zijn de belangrijkste punten waarop hun reputatie rust.

Er wordt aandacht besteed aan elk detail tijdens het ontwerpproces, met als belangrijkste eigenschap de chamotte bekleding. Deze vuurvaste steen van topkwaliteit belooft een efficiënte verspreiding van warmte, een hoog rendement en schone ruiten. Het minimalistische design van Spartherm laat het betoverende vlammenspel op zijn best zijn, waardoor u gegarandeerd plezier van deze haard heeft.

Ga voor in inbouwhaard

Een inbouwhaard zorgt voor tal van pluspunten voor uw leefruimte. Wat een inbouwhaard echt onderscheidt, is hoe perfect het zich mengt met uw woning. Met behulp van het gestroomlijnde ontwerp is een inbouwhaard een uitstekende keuze voor een strak ingerichte ruimte.

Het gaat verder dan alleen een mooie toevoeging, een inbouwhaard heeft ook een nuttige kant door een efficiënte verwarmingscapaciteit, waardoor uw leefruimte er niet alleen geweldig uitziet, maar daarnaast comfortabel aanvoelt. Een inbouwhaard van deze tijd is uitgerust met geavanceerde technologieën die een effectieve en gelijkmatige warmteverspreiding waarborgen, dit resulteert in een ontspannende en knusse sfeer, ook als het kouder wordt.

Het monteren van een inbouwhaard in een bestaande setting kan substantiële veranderingen aan uw huis vereisen. Een inbouwhaard is daarom uitstekend wanneer u een nieuwbouwwoning hebt gekocht of op (korte) termijn groots gaat verbouwen. 

Spartherm Linear Front 80x52 aanschaffen

Wilt u meer ontdekken over de Spartherm Linear Front 80x52 en of deze haard bij uw wensen past? Aarzel niet om contact op te nemen. We begeleiden u graag met uitmuntend advies. 

Als u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden persoonlijk wenst te beleven, bent u van harte welkom in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor kunt u vaststellen of de Spartherm Linear Front 80x52 voldoet aan de wensen en kunt u zich laten verbazen door alle mogelijkheden. 

Geen tijd om naar de showroom te komen, maar wilt u wel de mogelijkheden verkennen met een expert? Beleef de handigheid van advies op maat bij u thuis, waar u rustig de optimale keuze kunt maken voor uw situatie.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen6,3 kW
Maximale vermogen11,7 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm, 200mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Front 80x52 Houtkachels

De Spartherm Linear Front 80x52 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding