Spartherm Linear Corner 80x40x50

Houtkachels
Spartherm Linear Corner 80x40x50 €5.195

De Spartherm Linear Corner 80x40x50 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.

Houtkachel plaatsen in een strakke kolom van vloer tot plafond (stuc-klaar) en een rookkanaal aansluiten tot aan het plafond.

Voor de strakke kolom werken wij met goedgekeurd brandwerend plaatmateriaal.

Bij levering aan huis wordt onze transporteur Brinks Transport ingezet om de haard te bezorgen. Wij leveren door heel Nederland en België.
Richtprijs
€6.906
Offerte aanvragen
Of:

Omschrijving Spartherm Linear Corner 80x40x50

Spartherm Linear Corner 80x40x50
De Spartherm Linear Corner 80x40x50is een prachtige ruim opgezette hoekhaard. Deze houtkachel is voorzien van een vaste handgreep met een strak uiterlijk. Doordat het een vaste handgreep betreft is het nóg gemakkelijker om de haard te openen en weer te sluiten. De haard heeft een modern uiterlijk door de strakke lijnen en hoogstaande afwerking. Uiteraard is deze haard beschikbaar als linker hoek uitvoering en als rechter hoek uitvoering.

Technische specificaties Spartherm Linear Corner 80x40x50

De Spartherm Linear Corner 80x40x50 heeft een inbouwbreedte van 99,4 centimeter, een inbouwhoogte van 152,4 centimeter en een inbouwdiepte van 55,4 centimeter. Met een minimaal netto vermogen van 7,2kW en een maximaal netto vermogen van 13,5kW is hij zeer geschikt voor de wat grotere woningen. Met een rendement van 80,2% verwarmd hij uw woning efficiënt tot een behaaglijke warmte. Het rookkanaal met een diameter van 200mm kan bovenop de haard worden aangesloten. De Spartherm Linear Corner 80x40x50is voorzien van energielabel A+.

Mogelijkheden van de Spartherm Linear Corner 80x40x50

De Spartherm Linear Corner kan worden aangeschaft als linker of als rechter uitvoering. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen tussen een wit chamotte achterwand of een zwart chamotte achterwand. Ook is het mogelijk om de handgreep in de kleur zwart te laten uitvoeren. Verder kunt u er ook nog voor kiezen om S-Kamatik aan te schaffen. Deze optie zorgt ervoor dat de trek automatisch wordt geregeld. Kortom, een systeem dat de trek en de onderdruk in de schoorsteen controleert en balanceert. Tot slot kunt u er voor kiezen om S-Thermatik NEO toe te voegen waardoor de haard vanaf een afstand middels uw smartphone of tablet kan worden geregeld. Kortom, keuze genoeg om deze haard uw gewenste haard te maken.

Advies nodig?

Vindt u het lastig om een keuze te maken of ontvangt u graag nog wat (persoonlijk) advies? Wij helpen u hier graag bij. Neem telefonisch contact met ons op via 0548 211550 of komt langs in onze showroom waar we vele haarden en kachels (brandend) opgesteld hebben staan. We zetten alvast een bakje koffie voor u klaar.

 

Productspecificaties

BrandstofHout
MerkSpartherm
ModelInbouw
Vermogen7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW, 11 kW en hoger
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm, 200mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm156,1
Breedte cm98,4
Diepte cm55,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bij Haardenexpert kunt u niet alleen terecht voor een prachtige haard met installatie maar ook voor een complete haard- of interieuropstelling. Meer weten over de mogelijkheden van een opstelling met kastenwand, meubel of strakke ombouw? Vraag nu aan, wij helpen u graag.

Maak uw keuze:

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Spartherm Linear Corner 80x40x50 Houtkachels

Adviesprijs € 5.195

De Spartherm Linear Corner 80x40x50 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding