• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Corner 68x46x51

Houtkachels
€ 6.065

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Corner 68x46x51

Als u op zoek bent naar een ruim opgezette hoekhaard, dan zou u met de Spartherm Linear Corner 68x46x51 zo maar eens uw droomhaard gevonden kunnen hebben. Deze houtkachel heeft een modern en strak uiterlijk en is voorzien van een liftdeur met een vaste handgreep. De haard is vervaardigd uit staal en kan worden voorzien met een wit of zwart chamotte interieur. Het is maar wat u wenst. Uiteraard is deze haard beschikbaar in een linker en een rechter uitvoering.

Afmetingen van de Spartherm Linear Corner 68x46x51

De Spartherm Linear Corner 68x46x51 heeft een inbouwbreedte van 77,8 centimeter, een inbouwhoogte van 145,4 centimeter en een inbouwdiepte van 58,7 centimeter. De ruit is 68 centimeter breed en 51 centimeter hoog.

Technische specificaties Spartherm Linear Corner 68x46x51

De Spartherm Linear Corner 68x46x51 beschikt over een open verbrandingssysteem. Dit houdt in dat de verbrandingslucht uit de ruimte wordt gehaald waar de kachel zich bevindt. Dit maakt deze haard ongeschikt voor goed geïsoleerde woningen. De afvalstoffen worden via een rookkanaal met een diameter van 180 mm of 200 mm, welke bovenop de haard kan worden aangesloten, afgevoerd.

De haard heeft een minimaal netto vermogen van 7,7 kW en een maximaal netto vermogen van 14,3 kW. Kortom, een sterke haard die grotere ruimtes kan verwarmen. Daarnaast beschikt deze haard nog over een rendement van 80%. Het rendement geeft de verhouding aan tussen de hoeveelheid brandstof dat een kachel verbruikt en het percentage warmte dat het oplevert. In een uur verbruikt deze houtkachel ongeveer 3,4 kilo hout.

Mogelijkheden Spartherm Linear Corner 68x46x51

De Spartherm Linear Corner 68x46x51 kan zowel als linker en als rechter uitvoering gekozen worden. Daarnaast is de mogelijkheid om te kiezen voor een wit of een zwart chamotte binnenwerk. Om de trek automatisch te laten regelen kunt u tegen meerprijs kiezen om S-Kamatik aan te schaffen. Dit is een systeem dat de trek en de onderdruk regelt. Hiermee wordt dus het stookproces geoptimaliseerd. Daarnaast kunt u er voor kiezen om S-Thermatik NEO toe te voegen. Simpel gezegd is dit een systeem dat er voor zorgt dat u via de app op uw smartphone of tablet het vuur in de haard op afstand kunt regelen. Deze optie is tegen meerprijs.

Advies nodig?

Omdat er veel verschillende haarden op de markt zijn te verkrijgen, kunnen wij ons voorstellen dat u graag nog persoonlijk advies ontvangt. Graag helpen wij u aan de telefoon of onder het genot van een kop koffie of thee met het uitzoeken van uw droomhaard. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen4,9 kW
Maximale vermogen9,1 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm, 200mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm154.4
Breedte cm77.8
Diepte cm58.7
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Corner 68x46x51 Houtkachels

De Spartherm Linear Corner 68x46x51 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding