• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Corner 59x39x44

Houtkachels
€ 5.790

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Corner 59x39x44

De Spartherm Linear Corner 59x39x44. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Spartherm

Al ruim 35 jaar is het Duitse merk Spartherm een vertrouwde naam voor iedereen die zoekt naar een hoogwaardige haard. Constant blijven ontwikkelen, duurzaamheid en eersteklas kwaliteit zijn de belangrijkste punten waarop hun naam rust

Iedere Spartherm houtkachel is met oog voor detail ontworpen, met als bijzondere aspect de bekleding met chamotte. Met behulp van deze hoogwaardige vuurvaste steen wordt een effectieve warmteverdeling bereikt, met een hoog rendement en ruiten die schoon blijven. Met een minimalistisch ontwerp laten de haarden het magische vlammenspel ten volle schitteren, waardoor u profiteert van de warmte en charme die alleen Spartherm bezit.

Waarom kiezen voor een inbouwhaard?

Een inbouwhaard biedt een perfect evenwicht tussen elegantie en gebruiksgemak. Wat deze keuze echt bijzonder maakt, is de vloeiende integratie ervan in uw huis. Dankzij zijn gestroomlijnde ontwerp is een inbouwhaard een ideale optie voor een strak ingerichte ruimte.

Behalve zijn esthetische aantrekkingskracht, biedt een inbouwhaard ook praktische voordelen, zoals effectieve warmtevoorziening, waardoor het zowel een visueel als functioneel aspect uw huis wordt. Moderne inbouwhaarden bevatten slimme technologieën die bijdragen aan een goede en constante warmteverspreiding, waardoor de leefruimte comfortabel en gezellig blijft op dagen dat er buiten sprake is van een koude temperatuur.

Let op: het kiezen voor een inbouwhaard vraagt bij bestaande situaties om meerdere aanpassingen aan het huis. Daarom is een inbouwhaard de optimale optie bij nieuwbouwwoningen of bij een grote verbouwing.

Ontdek meer over de Spartherm Linear Corner 59x39x44

Wilt u meer weten over de Spartherm Linear Corner 59x39x44 en of deze haard bij uw wensen past? Neem vrijblijvend contact met de adviseurs van Haardenexpert op. We helpen u graag met het beste advies. 

Wanneer u de warmte en gezellige sfeer van onze haarden persoonlijk wilt beleven, dan ontvangen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor kunt u de beslissing maken of de Spartherm Linear Corner 59x39x44 voldoet aan de wensen en kunt u zich laten verrassen door alle alternatieven. 

Geen tijd de showroom te bezoeken, maar wilt u wel samen met een deskundige medewerker bekijken wat mogelijk is? Onze expert komt graag bij u langs voor advies aan huis, waardoor u in alle rust de ideale beslissing kunt maken.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen4,8 kW
Maximale vermogen9,0 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Corner 59x39x44 Houtkachels

De Spartherm Linear Corner 59x39x44 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding