• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Corner 58x39x51

Houtkachels
€ 5.340

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Spartherm Linear Corner 58x39x51
  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Corner 58x39x51

Spartherm Linear Corner 58x39x51
Als u van een ruime hoekhaard houdt dan is de Spartherm Linear Corner 58x39x51 een geschikte haard voor u! Het betreft een zwarte houtkachel welke is voorzien van strakke lijnen waardoor hij zeer goed past in een modern interieur. De haard is vervaardigd uit staal en wat betreft het interieur kunt u kiezen tussen wit chamotte of zwart chamotte. De haard is voorzien van een liftdeur met een vaste handgreep.

Afmeting Spartherm Linear Corner 58x39x51

De Spartherm Linear Corner 58x39x51 heeft een inbouwafmeting van 65,4 centimeter breed, 142,4 centimeter hoog en 46,2 centimeter diep. De ruit heeft een hoogte van 51,4 centimeter en een breedte van 58,4 centimeter. Kortom, een ruime haard die goed past in wat grotere woningen.

Technische specificaties

De Spartherm Linear Corner 58x39x51 heeft een open verbrandingssysteem. Dit houdt in dat de zuurstof die nodig is voor de verbranding uit de ruimte wordt gehaald waar de kachel zich bevindt en dus niet via het rookkanaal. Het rookkanaal met een diameter van 180mm kan bovenop de haard worden aangesloten. De afvalstoffen worden via een rookkanaal afgevoerd. De Spartherm Linear Corner 58x39x51 heeft een minimaal netto vermogen van 4,9 kW en een maximaal netto vermogen van 9,1 kW. Hiermee is hij geschikt voor middelgrote tot grotere woningen. De houtkachel heeft daarnaast een rendement van 80,3% en hij verbruikt circa 2,2 kW hout per uur. Tot slot beschikt deze haard over energielabel A+.

Opties Spartherm Linear Corner 58x39x51

De Spartherm Linear Corner 58x39x51 biedt een aantal opties. Zo kunt u kiezen uit verschillende kaders. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de haard uit te voeren met een wit chamotte interieur of een zwart chamotte interieur. Uiteraard is deze haard beschikbaar met een linkse hoek en met een rechtse hoek. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw situatie past.

Advies nodig?

Bent u nog niet helemaal overtuigd of ontvangt u graag nog wat persoonlijk advies? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0548-211550. U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms. We zetten de koffie/thee alvast voor u klaar!

 

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen4,9 kW
Maximale vermogen9,1 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm146.3
Breedte cm67.3
Diepte cm44.2
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Corner 58x39x51 Houtkachels

De Spartherm Linear Corner 58x39x51 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding