• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Corner 46x46x57

Houtkachels
€ 4.960

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Corner 46x46x57

De Spartherm Linear Corner 46x46x57 is één van de kleinste gelijkzijdige hoek liftdeurhaarden welke dus uitermate geschikt is om in een kleine of goed geïsoleerde woning te plaatsen. Meer weten over deze prachtige tweezijdige houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Spartherm haard

Met ruim 35 jaar ervaring zorgt het Duitse merk Spartherm voor solide en hoogwaardige haarden. Ze worden gewaardeerd om hun baanbrekende ideeën, milieuvriendelijkheid en ambitie voor ultieme perfectie, waardoor ze een uitmuntende reputatie hebben verworven.

Iedere Spartherm houthaard is met oog voor detail ontworpen, met als bijzondere eigenschap de bekleding met chamotte. Dit is een hoogwaardige vuurvaste steen en verzekert een doeltreffende warmteverdeling, een hoog rendement en schone ruiten. Bij Spartherm is minimalisme meer dan een designkeuze; het zorgt voor extra aandacht voor het vlammenspel, zodat u gegarandeerd kunt genieten van de sfeer en de warmte die de haard te bieden heeft.

Voordelen van een inbouwhaard

Een inbouwhaard biedt verschillende sterke punten voor uw woning. De haard zorgt voor een geheel, waardoor deze samensmelt met uw interieur, maar wel voor een statement zorgt. Dankzij het strakke design gaat een inbouwhaard perfect samen met een eigentijdse en stijlvolle inrichting.

Het is meer dan enkel esthetiek, een inbouwhaard heeft ook een functionele kant door een efficiënte verwarmingscapaciteit, waardoor uw huis er niet alleen mooi uitziet, maar ook fijn aanvoelt. Moderne inbouwhaarden gebruiken intelligente technologieën die helpen bij een goede en constante warmteverspreiding, waardoor uw huis comfortabel en knus blijft wanneer de temperaturen buiten dalen.

Het installeren van een inbouwhaard in een huidige setting kan flinke veranderingen aan uw woning vereisen. Daarom is een inbouwhaard de ideale haard voor nieuwbouwwoningen of zodra u gaat verbouwen. 

Spartherm Linear Corner 46x46x57 kopen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Spartherm Linear Corner 46x46x57 en wilt u meer informatie over de haard? Laat het ons weten. We ondersteunen u graag met persoonlijk advies. 

Zodra u de warmte en gezelligheid van onze haarden persoonlijk wenst te ervaren, dan verwelkomen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de gelegenheid om te beslissen of de Spartherm Linear Corner 46x46x57 perfect aansluit op uw behoeften, terwijl u tegelijkertijd wordt geïnspireerd door ons uitgebreide aanbod. 

Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de diverse keuzes met een professional wilt doornemen, staan wij voor u klaar. Ga voor de praktische aspecten van persoonlijk advies bij u thuis, waar u relaxt de optimale keuze kunt maken voor uw ruimte.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen4,9 kW
Maximale vermogen9,1 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm157
Breedte cm118.5
Diepte cm54.1
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Corner 46x46x57 Houtkachels

De Spartherm Linear Corner 46x46x57 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding