Spartherm Lean Triple 679x279x480

Houtkachels
Adviesprijs haard
Prijs op aanvraag

Een inzethaard met een hele korte inbouwdiepte van slechts 47cm, de Spartherm Lean Triple679x279x480.

Deze haard bouwen wij in op de manier zoals u het wenst. Van een strakke moderne ombouw tot een prachtige en unieke haardopstelling. Haardenexpert werkt hiervoor samen met een interieurbouwer zodat wij de allermooiste haardopstellingen kunnen realiseren.

Haardenexpert is totaalleverancier. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de haard maar ook voor de juiste installatiematerialen. Wij werken alleen met gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze adviseurs helpen u graag de beste keuze te maken.

Vakkundige monteurs installeren de haard op de juiste manier. Wij houden altijd rekening met de geldende regels en voorschriften. Indien gewenst kunt u de haard ook zelf installeren. Onze adviseurs voorzien u graag van advies vooraf en/of tijdens de installatie.

Wij installeren haarden in NL en BE, levering kan door heel Europa.

Ontvang een persoonlijk aanbod

Omschrijving Spartherm Lean Triple 679x279x480

Een inzethaard met een hele korte inbouwdiepte van slechts 47cm, de Spartherm Lean Triple 679x279x480. Deze houtkachel van het Duitse Spartherm is daardoor uniek in de markt. En er is meer. Met de innovatieve infrarood gecoate beglazing scoort de Spartherm Lean Triple 679x279x480 bijzonder goed op het gebied van verbranding. De hitte wordt als het ware gereflecteerd waardoor er een hele schone verbranding ontstaat. 

De Spartherm Lean Triple 679x279x480, geschikt voor kleine ruimtes

Deze haard is ideaal als het gaat om kleinere ruimtes met een wat geringere warmtebehoefte. Het 3-zijdige vuurzicht zorgt ervoor dat u van alle kanten kunt genieten van het vlammenspel. Nieuwsgierig geworden naar de Spartherm Lean Triple 679x279x480? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
ModelInzet
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Spartherm Lean Triple 679x279x480 Houtkachels

Een inzethaard met een hele korte inbouwdiepte van slechts 47cm, de Spartherm Lean Triple679x279x480.

Ontvang aanbieding