Showroom Haardenexpert te Apeldoorn

Sfeervolle showroom met haarden en kachels

De meeste mensen vinden hun droomhaard via het internet. Andere mensen zijn nog zoekende naar de perfecte haard voor hun woning. Om u te ondersteunen bij uw zoektocht, nodigen wij u van harte uit in onze sfeervolle showroom in Apeldoorn. In de showroom van Haardenexpert vindt u een prachtig assortiment aan houtkachels, gashaarden, elektrische haarden, pelletkachels en speksteenkachels. Sommige modellen zijn zelfs ingebouwd met een bijpassend haardplateau of schouw, zodat u het totaalplaatje voor ogen heeft.

U kunt bij Haardenexpert niet alleen terecht voor binnenhaarden, maar ook voor buitenhaarden. Zoekt u een vrijstaande haard of een inbouwhaard? Onze experts staan graag voor u klaar om u te voorzien van een deskundig advies. Onder het genot van een kopje koffie worden alle mogelijkheden voor uw woning besproken. U ontvangt vervolgens een vrijblijvend en passend advies voor uw woonsituatie.

Loop gerust een rondje om verschillende haarden brandend te bewonderen. Vanzelfsprekend wilt u inspiratie opdoen voor uw toekomstige aankoop. U komt vanzelf merken tegen als Drooff, Bellfires, DRU, Faber, Element4 en Wanders. Hoogstaande merken die alleen maar hoogwaardige haarden op de markt zetten. Zo doen wij de naam eer aan, namelijk dé expert op het gebied van haarden en kachels! Loop alvast virtueel door onze showroom.

Wilt u een afspraak maken? Via de onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. In overleg prikken we een geschikte datum, zodat u alle wensen gerust kunt voorleggen. Wij denken graag met u mee!


Showroom Apeldoorn:

Haardenexpert B.V.
Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn

Telefoon: 055 - 820 0222
Fax: 055 - 820 0223
Email: info@haardenexpert.nl
K.v.K: 53516001
B.T.W. nr: NL850910043B01

 

Openingstijden:  
Maandag t/m vrijdag: 8.00-17.00 uur
Zaterdag: 9.00-16.00 uur
Zondag: gesloten
  
 
  
 

 

Bereikbaarheid

Via de onderstaande kaart kunt u de makkelijkste of snelste route naar Haardenexpert uitstippelen.