Faber MatriX propaanhaarden

Faber MatriX propaanhaarden

Ons assortiment

De Faber MatriX propaan gaskachel is een serie van het toonaangevende merk Faber. Door de jaren heen hebben zij veel kennis en ervaring opgedaan over haarden en dat is terug te zien in de nieuwste brandertechnieken en designs. Faber levert prachtige haarden van hoge kwaliteit. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment Faber MatriX op propaangas en kies een model dat bij uw smaak en wensen past. Wilt u liever met eigen ogen een Faber MatriX zien branden? U bent van harte welkom in onze showroom in Rijssen.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Faber MatriX serie

Faber MatriX serie

Ook leverbaar als propaanhaard

Er zijn diverse mogelijkheden bij deze haarden te kiezen. Keuze uit ontspiegeld glas, gloeimodule en binnenbekleding voor de achterwand. De Faber MatriX serie is beschikbaar in front, doorkijk, 2-zijdig of 3-zijdig en roomdivider. Een goed alternatief voor een gashaard op aardgas is propgaangas. Dit is vooral aantrekkelijk als u in een nieuwbouwwoning woont waar geen gasaansluiting meer is. In plaats daarvan brandt de gashaard met behulp van propaan gasflessen. De propaanflessen plaatst u bijvoorbeeld aan de buitengevel of in een goed geventileerde schuur. In een strak zwart gepoedercoate opslagbox staan uw gasflessen veilig en mooi opgeborgen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met propaan haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op