Element4 Sky propaan haard

Element4 Sky propaan haard

Ons assortiment

De Element4 Sky gashaard op propaangas is van het Nederlanse merk Element4. Kenmerkend voor deze leverancier is de sterke focus op design in combinatie met geavanceerde techniek. De Sky serie van Element 4 is daar een voorbeeld van. Hoge verticale gashaarden met een ruithoogte van 83, 130 of 160 cm. In front of als doorkijkhaard leverbaar. De Element4 Sky propaanhaard wordt standaard met een zwart stalen achterwand geleverd, maar u kunt ook kiezen voor zwart glas. Verder zijn er diverse keuzemogelijkheden in branderbedden en andere optionele keuzes zoals ontspiegeld glas.Meer weten over wat allemaal mogelijk is? Neem contact op met een van onze haardenadviseurs.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Het verbruik van propaangas

Het verbruik van propaangas

Waar op te letten

Bij de aanschaf van een Element4 Sky propaan haard komen de kosten van propaangas. Dit is geen vast bedrag, maar afhankelijk van verschillende factoren:

  • Plek: waar staat uw haard in de ruimte?
  • Isolatie van uw huis: wat is uw energielabel?
  • Gebruik: hebt u elke dag de haard aan of alleen in het weekend?

De navulbare gasflessen zijn op diverse plekken verkrijgbaar. Gemiddeld genomen kunt u 15 tot 20 uur met 1 propaanfles van 10,5 kilogram. Bedenk dat in de praktijk uw haard meestal niet op het maximale vermogen brandt. Ook geldt net als bij aardgas dat de prijs van propaangas kan schommelen.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op