• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Dru Maestro propaanhaard

Dru Maestro propaanhaard

Ons assortiment

De Dru Maestro propaanhaard is een haard met prachtige stammenbrander. Deze unieke brander is voorzien van de Dynamic Flame Burner waardoor de gashaard heel mooi brandt. De twee branders in het branderbed samen creëren mooie vlammen. De ene brander maakt dat er breedte en diepte in het vuurbeeld komt. De andere brander zorgt voor volume en hoogte en is verwerkt in het keramisch houtset, waardoor de vlammen om de houtblokken heen krullen. Door deze Dynamic Flame Burner lijkt het alsof het vuur echt in de houtblokken brandt. Om ook het effect van gloeiend branderbed te krijgen is er een gloeimodule beschikbaar. Op de bodem liggen kolen, steentjes en glas aangeschenen door een ledmodule.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Bespaar gasverbruik

Bespaar gasverbruik

Met de Eco wave optie

Elke Dru Maestro propaanhaard heeft Eco wave optie. Dit is een schakelfunctie waarmee u het vlambeeld en de vlammenintensiteit kunt regelen. Uw voordeel is een energiezuiniger haard, omdat u gasverbruik bespaart. De kosten voor een gashaard op propaan zijn afhankelijk van diverse factoren. De ruimte waarin de propaanhaard staat, hoe goed uw huis geïsoleerd is en of u elke dag de haard aan hebt of alleen in het weekend. Met 1 propaanfles van 10,5 kilogram kunt u gemiddeld genomen 15 tot 20 uur.

PowerVent-technologie

PowerVent-technologie

De haard plaatsen waar u wilt

Was u voorheen bij de aankoop van een gashaard gebonden aan traditionele haardplekken of bestaande afvoer in uw woning met de slimme PowerVent-technologie van Dru plaatst u de haard precies op de plek waar u dat wilt. Midden in de woonkamer zonder zichtbare afvoer. De afvoer kunt u laten lopen via het dak, gevel of door de kruipruimte van uw woning.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met propaan haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op