Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Haardenexpert eerste in branche met Thuiswinkel Waarborgcertificaat!

P E R S B E R I C H T


Als eerste in de haardenbranche heeft de Haardenexpert vandaag het certificaat van Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org in ontvangst mogen nemen. Deze belangenvereniging, welke inmiddels meer dan 2.500 (web)winkels onder haar hoede heeft, zorgt ervoor consumenten veilig en vertrouwd aankopen kunnen doen bij de Haardenexpert.

Herbert Veneberg, Marketing Manager bij Haardenexpert is verheugd met deze erkenning. “Wat wij al tijden deden en wisten, is middels dit certificaat kenbaar voor de buitenwereld. De groep consumenten welke zich zowel online orienteert als online aanschaft wordt steeds groter. Met het Thuiswinkel Waarborg certificaat halen we weer een "drempel" weg en krijgt onze website nog meer vertrouwen. Daarnaast wordt hij uiteraard ook zichtbaar in de showroom. Deze is immers een verlengstuk van onze website en ook hier is vertrouwen erg belangrijk”. Haardenexpert zag al in dat er een verschuiving plaatsvond van offline naar online. Alleen al in de inspiratie en oriëntatiefase. Het is daarom zaak om zoveel mogelijk informatie te bieden, waardoor de klanten een gefundeerde keuze kunnen maken voor een haard of kachel. De laatste maanden wordt duidelijk dat ook steeds meer klanten op afstand een haard of kachel aankopen. Vertrouwen en integriteit zijn hier de speerpunten in. Met het behalen van de certificering van Thuisinkel.org wordt dit aangetoond.

 

De Haardenexpert is een verkooppunt van haarden en kachel in de breedste zin van het woord. Gashaarden, houtkachels en elektrische kachels staan hierbij zeker centraal. Om de dienstverlening hierbij nog verder te verbeteren, heeft de Haardenexpert een nieuwe website gelanceerd. De navigatie op deze website is overzichtelijker, zodat een klant niet voor verrassingen komt te staan. 

De nieuwe website, inclusief het keurmerk van Thuiswinkel.org, is inmiddels live. Deze is te vinden op www.haardenexpert.nl. Tevens hangt het keurmerk te pronken in de luxe showroom aan de Sleutelbloemstraat 44 te Apeldoorn. 

 

 


E I N D E  P E R S B E R I C H T

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Haardenexpert

Herbert Veneberg, Marketing Manager

hveneberg@haardenexpert.nl

www.haardenexpert.nl

055 - 820 0222