• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Klover Pelletkachels

Ontdek hier ons aanbod

Bent u op zoek naar een pelletkachel met een prachtig design en uitgebalanceerde techniek? Kies dan voor een pelletekachel van het merk Klover. Klover is een van de grootste A-merken in Nederland als het op pelletkachels aankomt. De adviseur van Haardenexpert kan u alles over deze prachtige modellen vertellen.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

pelletkachels klover

Kwalitatieve pelletkachels van Klover

Top design en kwaliteit

Het verhaal van Klover is ontstaan in San Bonifactio (provincie Verona) in Italië. Begonnen als een klein ambachtelijk bedrijf en uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Bij het ontwerpen van een Klover pelletkachel is de standaard: een goed werkende pelletkachel met een uitgebalanceerd design. En dat is goed te zien in het uitgebreide assortiment pelletkachels. Alle kachels voldoen aan strenge eisen op het gebied van milieu en veiligheid.

Green Automatic Safety

Automatisch reinigingssysteem

De Klover pelletkachels zijn voorzien van een vernieuwde reinigingssysteem genaamd: Green Automatic Safety (G.A.S.). De branderplaat kantelt automatisch voordat de kachel wordt ingeschakeld. Hierdoor worden de rest-assen afgevoerd naar de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd: bovendien kunt u tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade toe hoeven legen.

Meer branduren

dan traditionele pelletkachel

Een pelletkachel van Klover heeft wel tot 40 uur per maand langere brandtijd met hetzelfde aantal pelletkorrels dan een traditionele pelletkachel van een ander merk pelletkachels. Dit komt door een andere (revolutionaire) verbrandingstechniek, de automatische piloot, waardoor er minder pelletkorrels nodig zijn. Een pelletkachel van Klover staat dus garant voor een hoger rendement en meer efficiëntie.