Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Over Haardenexpert

Een haard maakt van een huis een thuis. Met een brandend vuurtje op de achtergrond wordt al het andere onbelangrijk. Het knisperende geluid van een houthaard of de speelsheid van een gashaard. Daarmee wordt het huis compleet gemaakt.

Een haard kiezen

Het kiezen van de juiste kachel gebeurt niet iedere dag. Wanneer u een kachel gaat aanschaffen, dan is het de bedoeling dat deze jarenlang een meubelstuk in uw huis wordt. Het is daarom van belang dat er bij het aanschaffen van een haard goed gekeken wordt naar de mogelijkheden binnen uw huis en uw wensen. Allereerst de keuze voor gas of voor hout. Dit is vaak al lastig genoeg. Dan zijn er vervolgens legio mogelijkheden voor het inbouwen, inzetten of aanpassen van de haard. Wij zien graag dat u de juiste keuze maakt. Gaat u voor gas, of wordt het toch hout? Zijn de mogelijkheden er niet, maar wilt u toch een haard? Dat kan! Met een elektrische kachel kunt u uw woonkamer toch opvullen met de sfeer van een kachel.

Al het bovenstaande is te verkrijgen bij de Haardenexpert. Buiten het feit dat een groot deel van het assortiment brandend te bewonderen is in de showroom, biedt de Haardenexpert u nog meer! Door investeringen in de kennis en kunde van de medewerkers, zijn zij in staat om u het beste advies te geven voor een haard. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met de mogelijkheden binnen uw woning. U wordt in onze showroom altijd geholpen door gediplomeerde haardenexperts.

Uw haard

Dit houdt voor u in dat u bij ons aan kan kloppen voor gedegen adviezen over de keuze van de haard, de plaatsingsmethoden én de beste prijs. Bij de Haardenexpert wordt er aandacht geschonken aan het verkooptraject. Hierdoor worden alle onduidelijkheden in een vroeg stadium verduidelijkt. De aanschaf van een haard of kachel is geen dagelijkse bezigheid. Daarom wilt u bij het meest deskundige advies ontvangen. Wij staan er voor om u dit te bieden. Door alle details op voorhand door te spreken, komt u later niet voor verrassingen te staan. Dankzij de showroom in Rijssen, is het mogelijk om een groot deel van het assortiment live te zien. Hierdoor krijgt u een nog beter beeld van het product. Naast de producten in de showroom, is het gehele assortiment vindbaar op de website. Deze zijn overzichtelijk weergegeven, waardoor uw zoektocht vergemakkelijkt wordt!

En zo wordt het een succes

Wanneer is de aankoop van een kachel of haard een succes? Dit is wanneer ú kunt zeggen: “Beter had het niet gekund. Wij zijn dik tevreden! Dit is een zaak waar wij vertrouwen in hebben.” Daar gaan wij voor! Dit vertrouwen moeten wij natuurlijk verdienen. Bij de Haardenexpert proberen wij er altijd voor te zorgen dat de klanten volledig naar tevredenheid geholpen worden. Dit mogen wij doen met een gemotiveerd team van medewerkers met een gezamenlijk doel: afspraken nakomen! Wat we beloven, gaan we ook echt doen. Wij willen u de maximale aandacht geven door goed naar u te luisteren, om uw wensen en behoeften te vertalen naar de praktijk.

Uw keuzes worden overzichtelijk in een offerte geplaatst om misverstanden te voorkomen. Wij kunnen u geen perfectie beloven, maar wij garanderen wel dat we in alle gevallen streven naar de maximale invulling van uw wensen. Wij zullen ons dan ook volledig inzetten om u als klant een zo goed mogelijke service te bieden, zodat u ook op lange termijn een tevreden klant blijft. Want, zo luidt het gezegde: “Uw eigen haard is goud waard!”

Landelijke montageservice

Haardenexpert werkt landelijk samen met een netwerk van vakbekwame haardenbouwers welke vast werkzaam zijn voor de Haardenexpert. Deze haardenbouwers werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche. Heeft u eenmaal uw droomkachel gevonden, dan maken wij de klus graag vertrouwd en vooral veilig voor u af. Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Rijssen.