Over Haardenexpert

Haardenexpert, de voordeligste Haardenspecialist van Nederland zorgt voor betaalbaar stoken!

Haardenexpert heeft zich in de afgelopen tijd bewezen als een betrouwbare haardenspeciaalzaak. We zouden kunnen zeggen: naast het verlenen van service en nakomen van afspraken verkopen we ook nog kachels en haarden.

Hartelijk dank voor het bezoeken van onze website. Op deze pagina geven wij u een introductie over het bedrijf Haardenexpert in Apeldoorn, onze werkwijze en wat u als klant van ons kunt verwachten zowel voor- tijdens maar vooral ook na uw aankoop. Met name ook dit laatste punt vinden wijzelf erg belangrijk aangezien wij geloven dat wij als bedrijf alleen bestaansrecht hebben als u als klant niet alleen tevreden wordt en bent maar toch zeker vooral ook blijft.

Haardenexpert B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van kachels, haarden en schouwen door heel Nederland. Onze adviseurs en installateurs hebben in de loop der jaren dan ook een enorme vakkennis opgedaan welke we graag met u willen delen.

Persoonlijk en vakkundig

Doordat we veel aandacht schenken aan het verkooptraject, worden vrijwel alle onduidelijkheden en eventuele discussiepunten voorkomen. Wij houden niet van discussies. U toch ook niet? We verkopen een topprodukt en met ons enthousiaste team zorgen we voor de perfecte begeleiding tussen aankoop en oplevering van uw kachel of haard. Een kachel of haard schaft u niet elke dag aan, dus wilt u het beste advies. Wij nemen de tijd voor u en nemen in het eerste gesprek direct alle details door. Zo komt u later niet voor verassingen te staan. De persoonlijke aandacht en het nakomen van afspraken staan bij ons voorop! Daar kunt u ons op aanspreken.

Onze succesformule

Wanneer koopt u een kachel of haard met succes? Als u na de levering van uw kachel kunt zeggen: "Beter had het niet gekund. We zijn dik tevreden! Een zaak waar we vertrouwen in hebben." Hier gaat natuurlijk nogal wat aan vooraf.

Dit vertrouwen is niet te koop; dat moet je verdienen. Bij Haardenexpert zorgen we ervoor dat alle klanten dik tevreden zijn! Hoe we dit bereiken? Daar hoeven we geen ingewikkeld verhaal van te maken. Eigenlijk kunnen we het in enkele woorden samenvatten: Een gemotiveerd team van medewerkers met allemaal hetzelfde doel: Afspraken nakomen! Wat we beloven, doen we ook echt! We geven u maximale aandacht door goed te luisteren, om zodoende uw wensen te kunnen vertalen naar de praktijk. Als u uw keuzes heeft gemaakt, wordt dit keurig gespecificeerd op een overzichtelijke offerte. Hier zult u zien dat we een prachtig product bieden voor een reële prijs. Geen verleidende kortingen, maar meteen een scherpe prijs!

Daar wij landelijke werken kunnen wij onze producten en diensten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Onze doelstelling is dan ook om u als klant betaalbaar te kunnen laten stoken! Ondanks dat wij op vrijwel ons gehele aanbod met zeer scherpe prijzen werken zijn we toch van mening dat een goede prijs alleen niets voorstelt als dit niet vergezeld gaat met overige vaak veel belangrijkere factoren zoals degelijke kwaliteit, betrouwbare service, complete informatievoorziening, objectieve advisering, snelle levertijden en oprechte klantvriendelijkheid.

Wij beloven u geen perfectie maar garanderen u wel dat we in alle gevallen zullen streven naar een maximale invulling van bovengenoemde factoren en dat we er alles aan zullen doen om u als klant een zo goed mogelijke service en product te bieden zodat u ook op lange termijn een tevreden klant blijft.

12 ijzersterke argumenten om voor de Haardenexpert te kiezen:

 • Doelstelling: elke klant is een tevreden klant.
 • Altijd open en eerlijk, geen onduidelijkheden.
 • Wij leveren altijd kachels en haarden van topmerken.
 • Groot assortiment.
 • Kachels voor iedere beurs.
 • Installatie door heel Nederland door vakkundige installateurs met jarenlange ervaring.
 • Gratis en vrijblijvend thuisadvies.
 • Altijd aanbiedingen en voordeelacties.
 • Superservice voor, tijdens en na de koop.
 • Uitmuntende kwaliteit.
 • Afspraak is afspraak.
 • Luxe showroom in Apeldoorn waar de nieuwste modellen kachels en haarden brandend staan opgesteld.

Landelijke montageservice

Haardenexpert werkt landelijk samen met een netwerk van vakbekwame haardenbouwers welke vast werkzaam zijn voor de Haardenexpert. Deze haardenbouwers werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche. Heeft u eenmaal uw droomkachel gevonden, dan maken wij de klus graag vertrouwd en vooral veilig voor u af.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Apeldoorn! Kijk hier u contact met ons op kunt nemen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. 

Klik hier voor onze linkpartners.