Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Vacature Operational Manager


 

Solliciteren Customer Service Medewerker

locatie     Standplaats   Jutestraat 6A te Rijssen
         
Uren   Uren per week   40 uur
         
Denkniveau   Werk-/denkniveau     HBO/WO

 Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een afwisselende en flexibele baan waarbij geen dag hetzelfde is? Zorg jij er met jouw drive en instelling voor dat je het maximale uit je team haalt? Heb jij affiniteit met een breed spectrum aan gebieden als planning, klantcontact, sales en marketing? Vind je het leuk om initiatief te nemen en leiding te geven aan een prachtig bedrijf, toonaangevend in zijn branche?

Dan wij zij op zoek naar jou, als (nieuwe) operational manager bij Haardenexpert!


Haardenexpert, dit zijn wij:
Haardenexpert is dé (online) haarden-, en kachelspecialist. Door onze succesvolle online marketingstrategie zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste haardenzaken van Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring helpen wij iedereen op deskundige wijze in de zoektocht naar de perfecte haard. Of het nu om een kachel gaat die zorgt voor de noodzakelijke warmte of om een opvallende haard die alle aandacht opeist, wij maken haarddromen waar!  

Ons team van enthousiaste medewerkers begeleidt onze klanten door het gehele traject. Van inspiratie en informatie tot de realisatie en installatie van de haard. En dat samen met een netwerk van installateurs en vervoerders, door heel geheel Nederland. Vakkundig en betaalbaar!

Even wat feiten op een rijtje, waar we trots op zijn:
# Meer dan 10 jaar ervaring,

# Twee prachtige exclusieve showrooms, in Rijssen en Apeldoorn,
# Enthousiast team van medewerkers met een nuchtere Twentse werkmentaliteit.

Haardenexpert is een gezonde en hard groeiende onderneming met veel ambitie. We zijn een echt familiebedrijf met een christelijke geloofsovertuiging. Dat houdt in dat de winkels op zondag en christelijke feestdagen gesloten zijn en dat de cultuur binnen onze organisatie wel echt bij je moet passen. Bij voorkeur heb je dezelfde overtuiging. Het gaat nu nog om twee haardenspeciaalzaken, ieder met een prachtige showroom en het zit in de planning om in 2021 een nieuw (retail)concept op te starten. Verreweg het grootste deel van de verkopen gebeurt online; klanten doen een aanvraag voor een offerte en de verkopers doen vervolgens telefonisch een verkoopgesprek. Vervolgens wordt een 3D ontwerp gemaakt en een maatwerkoplossing verkocht. Uiteraard is er ook veel showroombezoek, waar de verkoop dan op de gebruikelijke manier plaats vindt.

Haardenexpert is een modern bedrijf dat geloofd in de toekomst van haarden. We zijn trots op wat we al bereikt hebben op dit gebied, maar beseffen dat we altijd actueel moeten blijven. Ben jij de operational manager die ons bedrijf kan helpen groeien (en bloeien)?

 

Functieomschrijving:

Deze rol als operational manager is, in de eerste instantie, voor een groot deel gericht op leiding geven aan / ondersteunen van onze salesafdeling. Je draait dan ook zelf mee met het team en gaat voorop in de verkoop. Daarnaast zet je de lijnen uit, denk je na over de verkoopstrategie & focus en train je het team door middel van advies en tips op salesgebied. Je vind het belangrijk dat het team zich verder ontwikkeld en door kan groeien.

De collega’s van de backoffice-afdeling zijn behoorlijk zelfstandig en hebben niet veel aansturing nodig. Wel word van je verwacht dat je meedenkt op het gebied van (online) marketing. Samen met de afdeling marketing zorg je dan ook voor een stabiele en kwalitatieve leadstroom. Als je dit goed hebt opgepakt en de doelstellingen behaalt zijn zul je ook de andere afdelingen zoals de back-office en marketing volledig moeten aansturen. Je werkt gemiddeld 3 van de 4 zaterdagen per maand maar op zondagen en feestdagen dus niet.

 

Jouw profiel:

 Je vind het leuk om leiding te geven,

 Je bent een echte teamplayer en kunt mensen goed coachen en motiveren,

 Je bent een verkoper in hart en nieren,

 Je snapt online marketing en je wilt je hier verder in verdiepen,

 Je denkt na over de toekomst van het bedrijf en signaleert tijdig de kansen en bedreigingen,

 Je bent analytisch ingesteld en kunt werkprocessen in kaart brengen / optimaliseren,

 Je vind het geen probleem om met targets te werken ziet ze vooral als uitdaging om deze te behalen,

 Je hebt een nuchtere Twentse (werk)mentaliteit en bent bloed fanatiek,

 Je hebt HBO werk en denkniveau en bij voorkeur enige ervaring in een gelijkwaardige functie,

 Verder passen de volgende kernwoorden perfect bij jou: betrouwbaar, overwicht, daadkrachtig, senioriteit, ondernemend, klantgericht en energiek.

 

Wij bieden:

 Een leuke leidinggevende functie waar je veel vrijheid kunt krijgen,

 Een interne opleiding om je vertrouwd te maken met onze producten,

 Uitdagende en afwisselende werkzaamheden, want je wordt bedrijfsbreed overal in betrokken,

 Een prettige omgeving in een modern bedrijf met geautomatiseerde bedrijfsprocessen (nagenoeg papierloos),

 Een super gezellig team van zeer betrokken medewerkers die er met zijn allen voor willen gaan,

 Veel vrijheid en ruimte tot zelfontplooiing,

 Een meer dan goed salaris dat gebaseerd is op jouw kennis en ervaring.


Meer informatie of solliciteren?
Wil jij ook werken bij een flexibel en ambitieus bedrijf waar de Twentse (werk)mentaliteit nog aanwezig is? Solliciteren kun je door jouw CV en motivatie te sturen naar jsmalbrugge@haardenexpert.nl of reageer via de sollicitatiebutton.

Solliciteren Operational Manager

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.