• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Wanders kachels

Wanders haarden

Ontdek de mogelijkheden

Haardenexpert is een erkend dealer van het merk Wanders. Het brede en hoogwaardige assortiment van Wanders bestaat uit inbouwhaarden, fronthaarden, vrijstaande haarden, zwevende haarden en hoekhaarden. Wanders heeft door zijn deskundigheid en ervaring een duurzame reputatie opgebouwd. Het merk hecht niet alleen veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit, maar ook aan milieuvriendelijkheid. De scala aan verschillende haarden biedt jou genoeg keuzemogelijkheden om een passende haard voor jouw woonsituatie te vinden. Met een Wanders haard geniet je jarenlang van eersteklas kwaliteit in combinatie met gebruiksgemak.

Maak uw keuze:

→ Gashaarden van Wanders
→ Houtkachels van Wanders

Wanders kachel en haard

Wanders fires & stoves

Topkwaliteit en duurzaam

Al meer dan veertig jaar produceert en ontwerpt het merk Wanders hoogwaardige houthaarden die gemakkelijk in gebruik zijn. De haarden worden in de eigen fabriek van Wanders ontwikkeld door de gedreven en ervaren medewerkers. Het proces van de inkoop van de materialen tot aan de samenstelling van de haarden wordt volledig door Wanders beheerst. Hierdoor wordt de kwaliteit van de toestellen gewaarborgd. Tijdens de ontwikkeling is de veiligheid van een houthaard een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast besteden de bekwame medewerkers veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid en de strakke vormgeving. Om de milieuvriendelijkheid van een haard terug te laten komen, maakt Wanders gebruik van een poedercoatinstallatie. De onderdelen en de haard zelf worden gecoat met een bestendige laklaag. Tijdens dit proces werkt het personeel met oplosmiddelvrij, milieuvriendelijke producten. Om aan de behoeften van de klanten te voorzien, luistert Wanders aandachtig naar zijn klanten. Hierdoor ontstaan er nieuwe en bijzondere kachels die jaarlijks op de markt worden gezet.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op