• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Een doorkijkhaard binnen buiten kopen?

Betrek twee ruimtes met elkaar

“Buiten naar binnen halen”, dit is in de laatste jaren steeds populairder geworden. We maken van ons interieur en onze tuin graag één geheel. Daardoor is de vraag naar een doorkijkhaard die binnen met buiten verbindt ook toegenomen. Met een binnen buiten haard haalt u niet alleen de sfeer van buiten naar binnen en vice versa, maar geniet u ook aan beide kanten van de warmte en het vlammenspel.

doorkijkhaard binnen buiten kopen

Voordelen van een tunnelhaard binnen buiten

Ontdek ze allemaal

Een tunnelhaard die binnen en buiten samenbrengt, heeft diverse voordelen. We zetten ze daarom voor u op een rij:

  • Een optisch ruimer effect
  • Meer lichtinval
  • Sfeervolle toevoeging, of u nu binnen of buiten zit
  • Een breed assortiment, ruime keuze
  • Aan beide kanten warmte

Bent u geïnteresseerd in een binnen buitenhaard? Bekijk hieronder ons aanbod, vraag een offerte aan of neem gerust contact op met een van onze experts.

Ons assortiment

Maak uw keuze

binnen buiten doorkijkhaard

Wat is een doorkijkhaard?

Haardenexpert vertelt het graag

Misschien dat u een doorkijkhaard ook wel kent als een tunnelhaard. Bij een doorkijkhaard, of tunnelhaard, kijkt u door de haard heen naar een andere ruimte. Een doorkijkhaard kan zowel in een tussenmuur als een buitenmuur geplaatst worden.

Hierdoor wordt een doorkijkhaard vaak als een scheidingswand gebruikt. Als u kiest om een haard in de buitenmuur te plaatsen, zorgt u ervoor dat u zowel binnen als buiten van de sfeer kunt genieten van een haard. Daarnaast kunt u ook van binnen naar buiten kijken en andersom.

Meer informatie over binnen buiten haarden

Als u een doorkijkhaard in de buitenmuur wilt plaatsen, dan heeft u keuze uit diverse outdoor-varianten. U kunt deze bekijken bij ons aanbod . Op die manier geniet u veilig van de haard en is deze geschikt voor alle weertypes.

Als u een doorkijkhaard wil kopen, dan zijn er diverse modellen en mogelijkheden qua vorm. U kunt kiezen uit een verticale of een horizontale doorkijkhaard. Het voordeel van een verticale haard is dat u deze ook in een smalle muur kunt plaatsen.

Voor een binnen buiten haard zijn er verschillende keuzes qua brandstoffen. Zo kunt u altijd een haard uitkiezen die bij uw woning en wensen past. Kies bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard op gas, een elektrische doorkijkhaard of voor een binnen buiten haard op bio-ethanol.

Onze expert vertelt u graag alles over de tunnelhaard binnen buiten

Bel, mail of app ons als u nog vragen heeft of meer wilt weten. Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op