• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Zwolle
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Zwolle kopen?

Wilt u veel gezelligheid in huis en wilt u een haard of kachel kopen in Zwolle? Goed idee! Een openhaard zorgt namelijk voor extra sfeer en een aangename temperatuur in een woning. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een sfeerhaard of houthaard. Elke kachel heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Zwolle

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw huis te verwarmen! Wilt u een milieuvriendelijke haard? Dan is een bio-ethanol haard de perfecte keuze. Maar ook een traditionele houthaard heeft diverse voordelen. Wat uw eisen ook zijn: er is voor iedereen geschikte haard te vinden. We helpen u graag verder.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Zwolle

Welke openhaard kiest u?

Houtkachels, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtgestookte haarden zijn momenteel één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Maar ook de sfeer is essentieel. De beleving van een houtkachel is namelijk optimaal, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een populaire kachel. Een gaskachel is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout voorhanden is. U heeft nooit een tekort aan brandstof, want er is altijd voldoende gas beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een kachel die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Zo is de openhaard op iedere plek in uw ruimte te positioneren.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een geweldige keuze als u geen rookkanaal hebt of wilt. Deze open haard is ideaal als extra verwarming en geeft meteen meer sfeer aan de ruimte. Elektrische haarden zijn veilig, doordat ze niet extreem warm worden. Daarbij is het een duurzame open haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Zwolle kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Zo kunt u gaan voor een tunnelhaard, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen Zwolle

Laat uw openhaard Zwolle installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de kachel niet zelf plaatsen, maar de openhaard in Zwolle laten installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van openhaarden door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan als u uw haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? U vindt in onze showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden meteen kunt ervaren! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u goed adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw fonkelnieuwe haard.

Afspraak maken