• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Zwijndrecht
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Zwijndrecht kopen?

Een openhaard aanschaffen in Zwijndrecht? Met een open haard beschikt u onmiddellijk van (extra) warmte en gezelligheid in uw woning. Het maakt niet uit of u zoekt naar een elektrisch, gas of houtgestookt model, er zijn genoeg opties. De buitenzijde van elke kachel is verschillend, waardoor er te allen tijde een open haard is die voldoet aan uw eisen. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een geschikte openhaard!

open haarden Zwijndrecht

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw huis te verwarmen. Lees u daarom van te voren goed in welke soort voldoet aan uw wensen. Om hierbij te helpen, vertellen we u hier graag meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Zwijndrecht

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houthaard momenteel een geliefde haard om uw huis te verwarmen. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze populariteit. Bij een houthaard geniet u optimaal van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een populaire optie. Een gashaard is namelijk makkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout aanwezig is. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een handige optie. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij dit soort openhaard niet noodzakelijk. Dit maakt installatie eenvoudiger, doordat de openhaard hierdoor op iedere plek in de ruimte gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische haard. De elektrische kachel is de beste optie als u op zoek bent naar sfeer en een extra verwarming. Sfeerhaarden zijn veilig, doordat ze niet mega warm worden. Daarbij is het een duurzame kachel, omdat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Zwijndrecht kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit diverse modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Daarnaast heeft u keuze uit diverse vuurzichten. Ga voor een 2-zijdige haard, een tunnelhaard of voor een 4-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Zwijndrecht

Genieten zonder de lasten: laat uw open haard Zwijndrecht installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de open haard in Zwijndrecht moet installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van open haard door heel het land. Vertel ons dit wanneer u de open haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ervaar het zelf in de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? U vindt in de showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden meteen kunt beleven! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken