• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Zutphen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Zutphen kopen?

Wilt u veel gezelligheid in huis en wilt u een haard of kachel kopen in Zutphen? Een fantastisch idee! Een openhaard zorgt namelijk voor veel sfeer en warmte in een woning. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gashaard of een houtkachel. Elke open haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Het geeft niet welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende openhaard!

open haarden Zutphen

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw ruimte wilt verwarmen met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Benieuwd naar de opties? We vertellen u meer over de meest populaire haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Zutphen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is bijvoorbeeld een gewilde manier om een ruimte te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze populariteit. Bij een houtkachel geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere haard die populair is, is een gaskachel. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout beschikbaar is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een openhaard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Een rookkanaal is bij dit soort kachel niet essentieel. Zo is de open haard op iedere locatie in uw woning te installeren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische kachel. Deze kachel is perfect als extra verwarming en geeft meteen meer sfeer aan de woning. Sfeerhaarden zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Bovendien is het een duurzame haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Zutphen kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, wandhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw open haard heeft, kiest u zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een tunnelhaard of voor een 4-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die past bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Zutphen

Genieten zonder de lasten: laat uw openhaard Zutphen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw openhaard niet zelf plaatsen, maar de kachel in Zutphen laten installeren? Onze experts helpen u hier graag bij. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Kom langs in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? We hebben in onze showrooms diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken