• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Zoetermeer
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Zoetermeer kopen?

Wilt u meer sfeer in uw woning en wilt u een haard of kachel kopen in Zoetermeer? Met een haard profiteert u onmiddellijk van (extra) warmte en gezelligheid in uw huis. Of u nu zoekt naar een elektrische haard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg opties. Iedere kachel heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen past. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Zoetermeer

Kies de brandstof voor uw open haard

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning lekker verwarmen? Ga dan voor een haard met een brandstof die bij u past! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een gashaard of een sfeerhaard. Wat de situatie ook is: ook voor uw ruimte is er een passende haard. U leest hieronder meer over de verschillende soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Zoetermeer

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houthaard is op dit moment een populaire haard om uw huis te verwarmen. Dit komt omdat het gemakkelijk genoeg warmte geeft aan een ruimte. Maar ook de sfeer is essentieel. De beleving van een houtkachel is namelijk geweldig, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Een andere haard die geliefd is, is een gaskachel. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout voorhanden is. Er is namelijk altijd voldoende brandstof voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard kopen? Dan is een bio-ethanolhaard een slimme keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Op die manier is de kachel op elke plaats in uw woning te installeren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische kachel. Het is een ideale optie als u meer sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt inzetten. Een sfeerhaard wordt niet extreem warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Zoetermeer kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag maken, is het model van uw nieuwe openhaard. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Ook heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Een front vuurzicht is altijd een geweldige optie, maar ook een tunnelhaard of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Zoetermeer

Laat uw openhaard Zoetermeer installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw openhaard graag installeren in Zoetermeer? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs installeren openhaarden door heel Nederland. Geef dit dan ook gerust aan wanneer u uw kachel aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kom langs in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? We hebben in onze showrooms diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken