• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Zeist
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Zeist kopen?

Wilt u extra sfeer in huis en wilt u een openhaard kopen in Zeist? Een slim idee! Een open haard zorgt namelijk voor extra gezelligheid en warmte in een huis. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sfeer- of houthaard. De buitenzijde van iedere haard is verschillend, hierdoor is er altijd een haard die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Zeist

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk warm stoken? Ga dan voor een open haard met een brandstof die bij u past! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een elektrische haard. Er is een haard voor iedereen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Zeist

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is bijvoorbeeld momenteel een geliefde haard om uw woning te verwarmen. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze befaamdheid. Bij een houtkachel geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde haard. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer te regelen. Er is namelijk altijd voldoende brandstof voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een slimme optie. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Dit is fantastisch, aangezien dit betekent dat de openhaard op iedere gewenste plek in de woning is te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische haard. Het is een ideale keuze als u extra sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt inzetten. Een sfeerhaard wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Zeist kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit diverse modellen. Kies bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Ook heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een tunnelhaard of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Met elkaar bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Zeist

Geen stress en laat uw openhaard Zeist installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de kachel in Zeist moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Kom langs in onze showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze brede assortiment zelf bekijken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de open haard.

Afspraak maken