• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Zaanstad
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Zaanstad kopen?

Wilt u een haard bemachtigen in Zaanstad? Een goede gedachte! Een haard zorgt namelijk voor meer sfeer en warmte in een ruimte. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u onder andere gaan voor een gaskachel of houthaard. Elke haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Van klassiek tot modern: er is voor ieder een passende kachel!

open haarden Zaanstad

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit diverse brandstoffen om uw woning te verwarmen! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Er is een optie voor iedereen. We informeren u graag over de mogelijkheden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Zaanstad

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtkachels zijn tegenwoordig één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk punt. Bij een houthaard geniet u hier optimaal van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere haard die populair is, is een gaskachel. Een gaskachel is namelijk makkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet meer voldoende hout te regelen. De brandstof is namelijk altijd beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een haard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Dit maakt installatie eenvoudiger, omdat de kachel hierdoor op elke plek in de ruimte geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische kachel. Deze openhaard is uitstekend als bijverwarming en geeft meteen extra sfeer aan de woning. Wanneer u de openhaard als hoofdverwarming wilt gebruiken, dan is een andere soort haard slimmer. Maar elektrische kachels zijn dan ook direct een stuk veiliger, doordat ze niet enorm warm worden. Daarnaast is het een duurzame haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Zaanstad kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische inzethaard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een roomdivider of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Samen bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Zaanstad

Laat uw openhaard Zaanstad installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de openhaard in Zaanstad moet installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Beleef het zelf in de showroom
Meer weten over de mogelijke opties? We hebben in de showrooms diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u goed adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw fonkelnieuwe haard.

Afspraak maken