• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Zaandam
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Zaandam kopen?

Wilt u veel gezelligheid in uw woning en wilt u een haard aanschaffen in Zaandam? Goede gedachte! Een open haard zorgt namelijk voor extra sfeer en warmte in een ruimte. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een gaskachel of een houtkachel. Elke haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen past. Het geeft niet welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende kachel!

open haarden Zaandam

Kies de brandstof voor uw open haard

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte lekker verwarmen? Kies dan een kachel met een brandstof die bij u past! Wilt u een milieuvriendelijke haard? Dan is een bio-ethanol haard de beste keuze. Maar ook een traditionele houthaard, gashaard en sfeerhaard heeft verschillende pluspunten. Wat uw wensen ook zijn: er is voor iedereen perfecte haard te vinden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Zaandam

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel momenteel een populaire haard om uw huis te verwarmen. Dit komt omdat het gemakkelijk genoeg warmte geeft aan een ruimte. Maar ook de sfeer is een belangrijke reden. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest knusse haard is, dankzij het fantastische vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Een andere kachel die geliefd is, is een gashaard. Dit komt omdat ze eenvoudig zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer te regelen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een openhaard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Een rookkanaal is bij dit soort haard niet noodzakelijk. Dit maakt installatie makkelijker, omdat de haard hierdoor op iedere plek in huis gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische kachel. Deze haard is ideaal als bijverwarming en geeft direct extra sfeer aan de woning. Elektrische haarden zijn veilig, doordat ze niet mega warm worden. Bovendien is het een duurzame kachel, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Zaandam kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Zo kunt u gaan voor een roomdivider, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Gezamenlijk bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Zaandam

Laat uw open haard Zaandam plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de open haard in Zaandam moet installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Onze monteurs plaatsen openhaarden door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Beleef het zelf in onze showroom
Meer weten over de mogelijke opties? U vindt in de showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de openhaarden meteen kunt beleven! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw kachel.

Afspraak maken