• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Woerden
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Woerden kopen?

Een haard of kachel bemachtigen in Woerden? Een slim idee! Een open haard zorgt namelijk voor veel gezelligheid en een aangename temperatuur in een woning. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. U kunt onder andere kiezen voor een sfeer- of gaskachel. Iedere open haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Woerden

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw woning te verwarmen! Hier meer over weten? We vertellen het u graag.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Woerden

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel momenteel een geliefde manier om een woning te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze populariteit. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest behaaglijke haard is, dankzij het fantastische vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds geliefd. Een gaskachel is namelijk gemakkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker alternatief is een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Ook hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit is ideaal, want dit betekent dat de haard op iedere gewenste plaats in uw woning is te plaatsen.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de sfeerhaard. Deze openhaard is uitstekend als bijverwarming en geeft meteen extra sfeer aan de woning. Het is een veilige en milieuvriendelijke kachel, omdat de elektrische kachel niet mega warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Woerden kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Zo kunt u gaan voor een tunnelhaard, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Samen bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Woerden

Geen stress en laat uw open haard Woerden installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard graag laten plaatsen in Woerden? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs installeren kachels door heel het land. Bij de aankoop van uw openhaard, kunt u dit doorgeven.

Kom langs in de showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons grote aanbod zelf bekijken! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken