• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Weert
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Weert kopen?

Een haard aanschaffen in Weert? Dankzij een open haard geniet u onmiddellijk van (extra) warmte en sfeer in uw ruimte. Of u nu zoekt naar een elektrische haard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg mogelijkheden. De buitenkant van iedere openhaard is verschillend, hierdoor is er altijd een openhaard is die voldoet aan uw wensen. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Weert

Kies de brandstof voor uw openhaard

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte lekker warm stoken? Kies dan een haard met een brandstof die bij uw situatie past! Hieronder vertellen we u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Weert

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Wist u dat een houtkachel momenteel een gewilde manier is om een huis te verwarmen? De aanleiding hiervoor is dat het zeer veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze populariteit. De beleving van een houtkachel is geweldig, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds geliefd. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard kopen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een slimme keuze. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze kachel niet vereist. Dit maakt installatie gemakkelijker, aangezien de open haard hierdoor op iedere plek in huis gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de sfeerhaard. Het is een geweldige keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt inzetten. Elektrische haarden zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Bovendien is het een duurzame kachel, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Weert kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht mag u ook zelf bepalen. Ga voor een 2-zijdige haard, een roomdivider of voor een 3-zijdige haard. Met elkaar bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Weert

Geen stress en laat uw openhaard Weert plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de nieuwe haard graag installeren in Weert? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan wanneer u de openhaard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kom langs in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime collectie zelf bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze experts u goed adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken