• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Wageningen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Wageningen kopen?

Bent u op zoek naar extra gezelligheid in een ruimte en wilt u een haard kopen in Wageningen? Met een open haard profiteert u meteen over (extra) warmte en sfeer in uw huis. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gaskachel of een houthaard. Elke kachel heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern: er is voor ieder een passende haard!

open haarden Wageningen

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit diverse brandstoffen om uw huis te verwarmen! Meer weten over de keuzes die u hebt? We vertellen u meer over de meest gewilde opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Wageningen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel tegenwoordig een geliefde manier om een ruimte te verwarmen. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving van een houtkachel is geweldig, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een populaire haard. Een gaskachel is namelijk makkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout voorhanden is. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker optie is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij dit soort openhaard niet nodig. Dit maakt installatie eenvoudiger, doordat de openhaard hierdoor op elke plek in uw woning gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische haard. Deze openhaard is uitstekend als extra verwarming en geeft meteen meer sfeer aan de woning. Elektrische haarden zijn veilig, doordat ze niet mega warm worden. Daarnaast is het een duurzame kachel, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Wageningen kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet nemen, is het model van uw nieuwe haard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, inzethaard of een inbouwhaard. Daarnaast heeft u keuze uit diverse vuurzichten. Een front vuurzicht is altijd een geweldige optie, maar ook een tunnelhaard of een 3-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Er is altijd wel een model met het correcte vuurzicht, die aansluit bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Wageningen

Genieten zonder de lasten: laat uw kachel Wageningen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard niet zelf installeren, maar de open haard in Wageningen laten installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van openhaarden door heel Nederland. Geef dit dan ook gerust aan wanneer u de open haard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Beleef het zelf in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons grote aanbod zelf ontdekken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw openhaard.

Afspraak maken