• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Waalwijk
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Waalwijk kopen?

Wilt u een openhaard kopen in Waalwijk? Een slim idee! Een haard zorgt namelijk voor meer sfeer en warmte in een huis. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u onder andere kiezen voor een sfeer-, gas- of houtkachel. Elke openhaard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Waalwijk

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe open haard?

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt warm stoken met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! We vertellen u meer over de opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Waalwijk

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is momenteel een gewilde manier om een ruimte te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het zeer veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk onderdeel. De beleving van een houtkachel is optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een geliefde optie. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer te regelen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een openhaard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Daarnaast is het niet nodig om rekening te houden met het rookkanaal. Dit is ideaal, omdat dit inhoudt dat de openhaard op iedere locatie in uw ruimte is te plaatsen.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een goede optie wanneer u geen rookkanaal hebt of wilt. De elektrische haard is de slimste keuze als u op zoek bent naar een gezellige uitstraling van de ruimte en bijverwarming. Het is een veilige en milieuvriendelijke kachel, doordat de openhaard niet mega heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Waalwijk kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit diverse modellen. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische inzethaard. Ook heeft u keuze uit meerdere vuurzichten. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een doorkijkhaard of een 4-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die past bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Waalwijk

Genieten zonder de lasten: laat uw openhaard Waalwijk installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw openhaard niet zelf plaatsen, maar de open haard in Waalwijk laten installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze monteurs plaatsen open haarden door heel Nederland. Bij de aankoop van uw open haard, kunt u dit doorgeven.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle opties? U vindt in de showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden meteen kunt beleven! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de kachel.

Afspraak maken