• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Voorburg
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Voorburg kopen?

Wilt u een openhaard aanschaffen in Voorburg? Dankzij een open haard beschikt u meteen over (extra) warmte en gezelligheid in uw huis. Of u nu zoekt naar een elektrische haard, gashaard of een houthaard, er zijn genoeg mogelijkheden. De buitenzijde van iedere openhaard is weer anders, hierdoor is er te allen tijde een openhaard is die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Voorburg

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk warm stoken? Kies dan een open haard met een brandstof die bij u past! We vertellen u meer over de meest gewilde open haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Voorburg

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Want wist u dat een houtkachel tegenwoordig een geliefde haard is om uw huis te verwarmen? Een reden hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is van belang. Bij een houtkachel geniet hier optimaal van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere kachel die populair is, is een gaskachel. Dit komt omdat ze eenvoudig zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout voorhanden is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard kopen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een handige optie. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Daarnaast is het niet nodig om rekening te houden met het rookkanaal. Dit is fantastisch, omdat dit betekent dat de open haard op iedere plek in uw woning is te plaatsen.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische haard. Het is een fantastische keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt gebruiken. Elektrische kachels zijn veilig, omdat ze niet extreem warm worden. Daarnaast is het een duurzame kachel, doordat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Voorburg kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit diverse modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, wandhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een tunnelhaard of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen Voorburg

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw open haard Voorburg plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de kachel niet zelf plaatsen, maar de haard in Voorburg laten plaatsen? Haardenexpert helpt u hier graag bij. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan als u de haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? We hebben in onze showrooms meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw kachel.

Afspraak maken