• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Vlissingen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Vlissingen kopen?

Wilt u een openhaard bemachtigen in Vlissingen? Met een open haard beschikt u direct over (extra) warmte en sfeer in uw ruimte. Of u nu op zoek bent naar een elektrisch, gas of houtgestookt model, er zijn genoeg mogelijkheden. Iedere kachel heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Vlissingen

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk warm stoken? Kies dan een kachel met een brandstof die bij u past! Ontdek meer over de meest populaire brandstoffen.

Bekijk alle haarden

open haarden Vlissingen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachels, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachels
Wist u dat een houthaard op dit moment een populaire haard is om uw woning te verwarmen? Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte moeiteloos warm wordt. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk punt. De beleving van een houtkachel is optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere haard die geliefd is, is een gaskachel. Een gashaard is namelijk gemakkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een fantastische mogelijkheid als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas beschikbaar is.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard aanschaffen? Dan is een bio-ethanolhaard een slimme optie. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Ook hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit is heel fijn, want dit wil zeggen dat de openhaard op elke plek in uw ruimte is te installeren.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een goede keuze wanneer u niet een rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Het is een fantastische keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt gebruiken. Elektrische kachels zijn veilig, doordat ze niet mega warm worden. Daarbij is het een duurzame kachel, omdat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Vlissingen kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische inzethaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een doorkijkhaard of een 3-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Vlissingen

Geen zorgen en laat uw haard Vlissingen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw open haard graag laten plaatsen in Vlissingen? Onze experts helpen u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van open haard door heel Nederland. Geef dit dan ook gerust aan als u uw open haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime collectie zelf bekijken! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken