• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Vlaardingen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Vlaardingen kopen?

Wilt u graag een openhaard aanschaffen in Vlaardingen? Open haarden zijn een fantastische manier om uw ruimte te verwarmen en extra sfeer te geven. U kiest zelf welke optie het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische- of houthaard. Iedere open haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Vlaardingen

Kies de brandstof voor uw open haard

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit diverse brandstoffen om uw huis te verwarmen! Kies voor een milieuvriendelijke haard en ga voor een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel, gashaard of een sfeerhaard. Wat de situatie ook is: ook voor uw huis is er een geschikte haard. Ontdek per haard meer over de voordelen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Vlaardingen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houthaarden zijn op dit moment één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte moeiteloos warm wordt. Maar ook de sfeer is van belang. De beleving hiervan is optimaal, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een geliefde haard. Het onderhouden van een gaskachel is namelijk makkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw haard. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout voorhanden is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een fantastische keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Dit maakt installatie gemakkelijker, omdat de open haard hierdoor op elke plek in de ruimte gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de sfeerhaard. Deze kachel is uitstekend als extra verwarming en geeft direct meer sfeer aan de woning. Een elektrische kachel wordt niet heel warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Vlaardingen kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een tunnelhaard of een 3-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die aansluit bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Vlaardingen

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw kachel Vlaardingen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard niet zelf plaatsen, maar de haard in Vlaardingen laten plaatsen? We helpen u hier graag bij. Onze installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van openhaarden door heel Nederland. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime assortiment zelf bekijken! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken