• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Venray
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Venray kopen?

Wilt u meer sfeer in huis en wilt u een haard of kachel kopen in Venray? Een slim idee! Een open haard zorgt namelijk voor extra gezelligheid en een aangename temperatuur in een huis. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u onder andere kiezen voor een elektrische-, gas- of houtkachel. De buitenkant van elke haard is weer anders, waardoor er te allen tijde een open haard is die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern: er is voor ieder een passende open haard!

open haarden Venray

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw huis heerlijk verwarmen? Ga dan voor een openhaard met een brandstof die bij u past! Wilt u een milieuvriendelijke kachel? Of liever een traditionele haard? We vertellen u meer over de meest gewilde opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Venray

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtgestookte haarden zijn bijvoorbeeld één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte snel warm wordt. Maar ook de sfeer is van belang. Bij een houthaard geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde optie. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een goede optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een openhaard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze haard niet essentieel. Op die manier is de haard op iedere gewenste plaats in de ruimte te plaatsen.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een fantastische optie wanneer u niet een rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Het is een fantastische optie als u extra sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt inzetten. Een sfeerhaard wordt niet heel warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Venray kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Welk vuurzicht uw openhaard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u gaan voor een roomdivider, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het correcte vuurzicht, die aansluit bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Venray

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw haard Venray plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de haard graag installeren in Venray? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van haarden door heel Nederland. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Kom langs in onze showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime assortiment zelf bekijken! We hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken