• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Venlo
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Venlo kopen?

Een haard of kachel aanschaffen in Venlo? Open haarden zijn een fantastische manier om uw ruimte extra gezelligheid te geven en te zorgen voor extra warmte in uw woning. Het maakt niet uit of u zoekt naar een elektrische haard of een houthaard; er zijn genoeg mogelijkheden. Het uiterlijk van elke kachel is verschillend, waardoor er altijd een kachel is die voldoet aan uw wensen. Het maakt geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Venlo

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe kachel?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte lekker warm stoken? Kies dan een haard met een brandstof die bij u past! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Wat uw eisen ook zijn: er is voor iedereen een passende haard te vinden. We geven graag meer informatie over de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Venlo

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een gewilde manier om een ruimte te verwarmen. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte moeiteloos warm wordt. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving van een houtkachel is namelijk fantastisch, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere haard waar veel vraag naar is, is een gashaard. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Ook is het een fantastische optie als u niet met hout wilt sjouwen. Dit komt doordat er altijd voldoende brandstof voorhanden is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een haard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Een rookkanaal is bij dit soort openhaard niet essentieel. Dit maakt installatie gemakkelijker, omdat de open haard hierdoor op elke plek in uw woning gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische kachel. Het is een geweldige keuze als u extra sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt inzetten. Het is een veilige en milieuvriendelijke open haard, omdat de kachel niet extreem heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Venlo kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit diverse modellen. Kies bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Ga voor een hoekhaard, een doorkijkhaard of voor een 3-zijdige haard. Samen bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Venlo

Geen stress en laat uw kachel Venlo plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de kachel niet zelf installeren, maar de kachel in Venlo laten installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van openhaarden door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan als u uw open haard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? We hebben in de showrooms diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken