• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Velsen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Velsen kopen?

Wilt u binnenkort een haard of kachel aanschaffen in Velsen? Een fantastisch idee! Een open haard zorgt namelijk voor extra gezelligheid en warmte in een woning. Het maakt niet uit of u zoekt naar een elektrische haard, gashaard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg opties. De buitenkant van iedere openhaard is verschillend, waardoor er te allen tijde een haard is die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Velsen

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt warm stoken met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Wilt u een milieuvriendelijke haard? Dan is een bio-ethanol haard de beste keuze. Maar ook een traditionele houthaard heeft verschillende voordelen. Wat uw eisen ook zijn: er is voor iedereen een perfecte haard te vinden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Velsen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houthaarden zijn bijvoorbeeld op dit moment één van de meest geliefde keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze populariteit. De beleving van een houtkachel is namelijk geweldig, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een geliefde haard. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Ook is het een slimme optie als u niet met hout wilt sjouwen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een openhaard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Zo is de kachel op iedere locatie in uw woning te installeren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische haard. De sfeerhaard is de slimste optie als u op zoek bent naar sfeer en bijverwarming. Een elektrische kachel wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame keus.

openhaard Velsen kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische inzethaard. Daarnaast heeft u keuze uit diverse vuurzichten. Zo kunt u gaan voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het correcte vuurzicht, die aansluit bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Velsen

Laat uw open haard Velsen installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw open haard graag laten plaatsen in Velsen? We helpen u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van open haard door heel het land. Bij de aankoop van de open haard, kunt u dit doorgeven.

Bezoek onze showroom
Meer weten over de mogelijke opties? We hebben in onze showrooms diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen we u goed adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken