• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Veenendaal
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Veenendaal kopen?

Bent u op zoek naar veel sfeer in uw woning en wilt u een openhaard aanschaffen in Veenendaal? Dit is een fantastische wijze om hiervoor te zorgen en uw woning direct te verwarmen. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard of een houtkachel. Iedere haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne openhaard!

open haarden Veenendaal

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel. Wat de situatie ook is: ook voor uw ruimte is er een passende haard.

Bekijk alle haarden

open haarden Veenendaal

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig bijvoorbeeld een gewilde manier om een ruimte te verwarmen. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk onderdeel. Zo vinden de meeste mensen dat een houtkachel de meest sfeervolle haard is, dankzij het fantastische vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een gewilde kachel. Een gaskachel is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een slimme mogelijkheid als u niet met hout wilt sjouwen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker optie is een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Een rookkanaal is bij deze open haard niet nodig. Op die manier is de openhaard op elke locatie in uw woning te positioneren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische haard. Deze kachel is uitstekend als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Een sfeerhaard wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Veenendaal kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet maken, is het model van uw nieuwe open haard. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u kiezen voor een doorkijkhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het correcte vuurzicht, die past bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Veenendaal

Laat uw haard Veenendaal plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de openhaard graag laten plaatsen in Veenendaal? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van haarden door heel Nederland. Bij de aanschaf van de openhaard, kunt u dit doorgeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? We hebben in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen verschillende haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de haard.

Afspraak maken