• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Utrecht
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Utrecht kopen?

Wilt u meer gezelligheid in uw woning en wilt u een openhaard aanschaffen in Utrecht? Open haarden zijn een geweldige manier om uw huis meer gezelligheid te geven en (deels) te verwarmen. Of u nu zoekt naar een elektrisch, gas of houtgestookt model, er zijn genoeg opties. De buitenkant van iedere openhaard is weer anders, hierdoor is er altijd een haard die voldoet aan uw wensen. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden utrecht

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw huis wilt verwarmen met een open haard of kachel, heeft u keuze uit meer brandstoffen dan ooit tevoren! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een knisperende houtkachel. Wat uw wensen ook zijn: er is voor iedereen geschikte haard te vinden. We vertellen u graag iets meer over de verschillende soorten haarden.
Bekijk alle haarden

openhaard utrecht plaatsen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is momenteel een populaire haard om een woning te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het zeer veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze populariteit. De beleving van een houtkachel is fantastisch, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een geliefde optie. Een gaskachel is namelijk gemakkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een slimme optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijk(er) alternatief is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij dit soort kachel niet nodig. Dit maakt installatie eenvoudiger, omdat de openhaard hierdoor op elke plek in uw woning geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een sfeerhaard. Deze kachel is uitstekend als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. De elektrische haard kunt u tot nu toe niet inzetten als hoofdverwarming. Een elektrische haard wordt namelijk niet enorm warm. Maar hierdoor zijn ze een stuk veiliger dan een houtgestookte haard. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard utrecht kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag nemen, is het model van de nieuwe openhaard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, wandhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een roomdivider of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen Utrecht

Geen zorgen en laat uw haard Utrecht installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de openhaard in Utrecht moet installeren? Onze experts helpen u hier graag bij. Onze installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van openhaarden door heel Nederland. Geef dit dan ook gerust aan als u uw kachel koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kom langs in de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? We hebben in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze experts u perfect adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw gloednieuwe haard.

Afspraak maken