• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Uden
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Uden kopen?

Een haard bemachtigen in Uden? Een openhaard is een fantastische wijze om uw woning lekker te verwarmen en een stuk sfeervoller te maken. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sfeer-, gas- of houtkachel. Iedere haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Uden

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe open haard?

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit diverse brandstoffen om uw woning te verwarmen! We vertellen u meer over de meest gewilde haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Uden

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houthaarden zijn tegenwoordig één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. De sfeer is daarnaast ook een essentieel onderdeel. Bij een houtkachel geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds gewild. Een gashaard is namelijk makkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer te regelen. Er is namelijk altijd voldoende brandstof voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een fantastische keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Dit is heel handig, want dit wil zeggen dat de kachel op iedere gewenste plek in uw woning is te positioneren.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische kachel. Een sfeerhaard is de beste optie als u op zoek bent naar sfeer en een extra verwarming. Elektrische kachels zijn veilig, doordat ze niet mega warm worden. Daarnaast is het een duurzame open haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Uden kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet nemen, is het model van uw nieuwe openhaard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Daarnaast heeft u keuze uit meerdere vuurzichten. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een tunnelhaard of een 3-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Uden

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw open haard Uden plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw open haard graag installeren in Uden? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs plaatsen open haarden door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Kom langs in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime collectie zelf ontdekken! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de kachel.

Afspraak maken