• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Tilburg
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Tilburg kopen?

Een openhaard bemachtigen in Tilburg? Goed idee! Een open haard zorgt namelijk voor meer gezelligheid en een aangename temperatuur in een ruimte. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een sfeerhaard, een gaskachel of een houthaard. Iedere kachel heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen past. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne haard!

open haarden Tilburg

Kies de brandstof voor uw openhaard

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt verwarmen met een open haard of kachel, kunt u kiezen uit meerdere brandstoffen! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel, gashaard of een elektrische haard. Wat uw eisen ook zijn: er is voor iedereen een passende haard te vinden. We geven u graag meer informatie over de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Tilburg

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is op dit moment een populaire haard om uw woning te verwarmen. De aanleiding hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een essentieel onderdeel. Bij een houthaard geniet u gegarandeerd hiervan, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde kachel. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout aanwezig is. De brandstof is namelijk altijd beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een haard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit maakt installatie makkelijker, aangezien de kachel hierdoor op elke plek in huis geplaatst kan worden.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een geweldige keuze als u geen rookkanaal hebt of wilt. Een elektrische haard is fijn als u op zoek bent naar sfeer en een extra verwarming. Op dit ogenblik zijn er nog geen elektrische haarden die als hoofdverwarming zijn te gebruiken. Dit betekent ook direct dat elektrische kachels veilig zijn. Het is ook nog eens een duurzame kachel, doordat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Tilburg kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet maken, is het model van uw nieuwe open haard. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een doorkijkhaard of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Tilburg

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw kachel Tilburg plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de kachel in Tilburg moet installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze monteurs installeren open haarden door heel Nederland. Geef dit dan ook gerust aan als u de haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons brede aanbod zelf ontdekken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw open haard.

Afspraak maken