• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Tiel
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Tiel kopen?

Bent u op zoek naar extra gezelligheid in uw woning en wilt u een haard of kachel kopen in Tiel? Met een open haard profiteert u hier meteen van. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. U kunt onder andere kiezen voor een sfeer-, gas- of houtkachel. Elke kachel heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen past. Van klassiek tot modern: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Tiel

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw ruimte wilt verwarmen met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Welke optie voor u geschikt is, hangt af van uw wensen. We informeren u graag over de meest gewilde opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Tiel

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houthaard is bijvoorbeeld een geliefde haard om uw woning te verwarmen. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Maar ook de sfeer is van belang. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest behaaglijke haard is, dankzij het prachtige vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde optie. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout aanwezig is. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een kachel die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Zo is de kachel op iedere gewenste locatie in uw ruimte te installeren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische kachel. Een sfeerhaard is de slimste keuze als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en bijverwarming. Het is een veilige en milieuvriendelijke haard, omdat de sfeerhaard niet extreem warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Tiel kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, inzethaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een roomdivider of voor een 4-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die past bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Tiel

Genieten zonder de lasten: laat uw kachel Tiel installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de kachel in Tiel moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van haarden door heel Nederland. Geef dit dan ook gerust aan als u uw haard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Beleef het zelf in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle opties? We hebben in onze showrooms meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen we u perfect adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw fonkelnieuwe haard.

Afspraak maken