• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Spijkenisse
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Spijkenisse kopen?

Een haard of kachel bemachtigen in Spijkenisse? Met een haard geniet u onmiddellijk van (extra) warmte en gezelligheid in uw huis. Of u nu zoekt naar een elektrische haard, gashaard of een houthaard, er zijn genoeg opties. Iedere open haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne open haard!

open haarden Spijkenisse

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw ruimte wilt warm stoken met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel of een sfeerhaard. Er is een optie voor iedereen. We vertellen u graag meer over de opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Spijkenisse

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtgestookte haarden zijn momenteel één van de meest geliefde keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Maar ook de sfeer is essentieel. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest sfeervolle haard is, dankzij het fraaie vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een geliefde haard. Dit komt omdat ze eenvoudig zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer in huis te hebben. Er is namelijk altijd genoeg brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een kachel die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij dit soort kachel niet vereist. Dit maakt installatie gemakkelijker, aangezien de openhaard hierdoor op elke plek in huis geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een sfeerhaard. Het is een fantastische optie als u extra sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt gebruiken. Een sfeerhaard wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Spijkenisse kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit verschillende modellen. Ga bijvoorbeeld voor een vrijstaande gashaard of een elektrische wandhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Ga voor een hoekhaard, een roomdivider of voor een 3-zijdige haard. Met elkaar bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Spijkenisse

Laat uw haard Spijkenisse plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de open haard in Spijkenisse moet installeren? Onze experts helpen u hier graag bij. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan als u uw openhaard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Beleef het zelf in de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle opties? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze grote assortiment zelf ontdekken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze experts u goed adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken