• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Soest
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Soest kopen?

Wilt u een haard bemachtigen in Soest? Open haarden zijn een bijzonder goede wijze om uw huis te verwarmen en direct een stuk gezelliger te maken. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u onder andere gaan voor een elektrische-, gas- of houthaard. Iedere open haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Soest

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt verwarmen met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Van één van de meest milieuvriendelijke opties tot een traditionele haard. We vertellen u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Soest

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is bijvoorbeeld een geliefde manier om een ruimte te verwarmen. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte makkelijk warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze populariteit. Bij een houthaard geniet hier u optimaal van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds geliefd. Een gaskachel is namelijk eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Zo is de open haard op iedere gewenste locatie in uw ruimte te installeren.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische haard. Deze haard is ideaal als extra verwarming en geeft direct extra sfeer aan de woning. Het is een veilige en duurzame kachel, omdat de elektrische haard niet extreem warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Soest kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit diverse modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, wandhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een tunnelhaard of voor een 3-zijdige haard. Met elkaar bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Soest

Genieten zonder de lasten: laat uw kachel Soest plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw kachel graag installeren in Soest? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van open haard door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Bezoek de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? We hebben in onze showrooms verschillende haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u goed adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken