• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Sneek
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Sneek kopen?

Wilt u op korte termijn een haard of kachel kopen in Sneek? Dankzij een haard geniet u onmiddellijk van (extra) warmte en gezelligheid in uw woning. U bepaalt zelf welke optie het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sfeer-, gas- of houtkachel. De buitenzijde van iedere openhaard is verschillend, waardoor er altijd een openhaard is die voldoet aan uw wensen. Van klassiek tot modern: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Sneek

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe open haard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk warm stoken? Kies dan een haard met een brandstof die bij u past! Wilt u een milieuvriendelijke kachel? Of liever een houtgestookt vuur? Om u hierbij te helpen, vertellen we u meer over de meest populaire haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Sneek

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is op dit moment een geliefde manier om een huis te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is van belang. Zo vinden de meeste mensen dat een houtkachel de meest knusse haard is, dankzij het fraaie vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Een andere haard waar veel vraag naar is, is een gaskachel. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout voorhanden is. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker alternatief is een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit is fantastisch, aangezien dit betekent dat de openhaard op elke plaats in uw ruimte is te positioneren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een sfeerhaard. Deze openhaard is ideaal als extra verwarming en geeft direct meer sfeer aan de woning. Elektrische kachels zijn veilig, omdat ze niet enorm warm worden. Ook is het een duurzame kachel, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Sneek kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook diverse modellen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische inzethaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Zo kunt u gaan voor een doorkijkhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Sneek

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw openhaard Sneek installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de open haard in Sneek moet installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Ervaar het zelf in onze showroom
Meer weten over de mogelijke opties? U vindt in onze showroom verschillende haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden meteen kunt beleven! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw open haard.

Afspraak maken