• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Sittard
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Sittard kopen?

Wilt u een haard kopen in Sittard? Met een haard profiteert u direct over (extra) warmte en sfeer in uw woning. Er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een gashaard of een houthaard. Elke haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne kachel!

open haarden Sittard

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe openhaard?

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! Het is dan ook handig om te weten wat de voordelen zijn van elke kachel. We vertellen u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Sittard

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houthaarden zijn op dit moment één van de meest geliefde keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze befaamdheid. Bij een houtkachel geniet u optimaal van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een populaire optie. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een goede mogelijkheid als u niet met hout wilt sjouwen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker optie is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Het is niet nodig om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit maakt installatie eenvoudiger, doordat de open haard hierdoor op iedere plek in de ruimte geplaatst kan worden.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een geweldige optie als u niet een rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Een sfeerhaard is de beste optie als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en een extra verwarming. Het is een veilige en duurzame open haard, doordat de elektrische kachel niet buitengewoon warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Sittard kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Ook heeft u keuze uit meerdere vuurzichten. Ga voor een 2-zijdige haard, een tunnelhaard of voor een 3-zijdige haard. Samen bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Sittard

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw open haard Sittard plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de haard in Sittard moet installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Onze installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van haarden door heel het land. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime collectie zelf ontdekken! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken