• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Schiedam
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Schiedam kopen?

Wilt u een openhaard kopen in Schiedam? Dankzij een open haard beschikt u onmiddellijk van (extra) warmte en gezelligheid in uw huis. U bepaalt zelf welke soort haard het beste bij u past. U kunt onder andere kiezen voor een sfeer-, gas-, of houthaard. Iedere haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Van klassiek tot modern: er is voor iedereen een passende kachel!

open haarden Schiedam

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw huis te verwarmen! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel, gashaard of een elektrische haard. Wat de situatie ook is: ook voor uw woning is er een passende haard. We vertellen u meer over de voordelen van de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Schiedam

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houthaarden zijn op dit moment één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Een reden hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk punt. Bij een houtkachel geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een geliefde haard. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Ook is het een fantastische optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een kachel die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Het is niet nodig om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit maakt installatie makkelijker, omdat de kachel hierdoor op elke plek in huis geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische haard. Het is een fantastische optie als u meer sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt inzetten. Het is een veilige en milieuvriendelijke open haard, omdat de elektrische kachel niet buitengewoon heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Schiedam kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u gaan voor een doorkijkhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Schiedam

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw haard Schiedam installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de kachel in Schiedam moet installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze monteurs installeren nieuwe haarden door heel Nederland. Vertel ons dit wanneer u de haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ervaar het zelf in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? We hebben in onze showrooms verschillende haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen we u goed adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw gloednieuwe haard.

Afspraak maken