• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Rotterdam
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Rotterdam kopen?

Wilt u op korte termijn een haard of kachel aanschaffen in Rotterdam? Dankzij een haard beschikt u meteen over (extra) warmte en gezelligheid in uw huis. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een elektrische haard, gashaard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg mogelijkheden. Iedere kachel heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen past. Van klassiek tot modern: er is voor ieder een passende kachel!

open haarden rotterdam

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw huis wilt verwarmen met een openhaard of kachel, zijn er meer soorten brandstoffen dan ooit tevoren! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Er is een kachel voor iedereen. Daarom vertellen we u graag iets meer over de diverse haarden.

Bekijk alle haarden

open haard rotterdam plaatsen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houthaard is op dit moment een populaire haard om uw ruimte te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze populariteit. Bij een houtkachel geniet u optimaal van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds gewild. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout aanwezig is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een kachel die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Een rookkanaal is bij deze open haard niet nodig. Dit is heel fijn, aangezien dit betekent dat de openhaard op elke plaats in de ruimte is te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een sfeerhaard. Deze haard is uitstekend als extra verwarming en geeft meteen meer sfeer aan de ruimte. Elektrische haarden zijn veilig, omdat ze niet mega warm worden. Ook is het een duurzame open haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Rotterdam kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit diverse modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Zo kunt u gaan voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die past bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen rotterdam

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw open haard Rotterdam plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de haard niet zelf installeren, maar de openhaard in Rotterdam laten installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs installeren open haarden door heel het land. Bij de aanschaf van uw kachel, kunt u dit aangeven.

Beleef het zelf in de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons ruime assortiment zelf bekijken! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken