• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Roosendaal
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Roosendaal kopen?

Wilt u meer gezelligheid in een ruimte en wilt u een openhaard kopen in Roosendaal? Goed idee! Een openhaard zorgt namelijk voor meer sfeer en warmte in een huis. U bepaalt zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u onder andere kiezen voor een sfeer-, gas-, of houthaard. Elke haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Roosendaal

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Wat de situatie ook is: ook voor uw huis is er een passende haard. Ontdek hieronder de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Roosendaal

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een geliefde manier om een woning te verwarmen. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte moeiteloos warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. Zo vinden de meeste mensen dat een houtkachel de meest sfeervolle haard is, dankzij het mooie vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Een andere haard die populair is, is een gashaard. Het onderhouden van een gashaard is namelijk eenvoudig en door op 1 knop te drukken, geniet u meteen van uw kachel. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een open haard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Een rookkanaal is bij deze openhaard niet nodig. Zo is de open haard op iedere plek in uw ruimte te positioneren.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een goede optie als u geen rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Het is een ideale keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt gebruiken. Een elektrische kachel wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Roosendaal kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er meerdere modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische wandhaard. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Ga voor een hoekhaard, een roomdivider of voor een 3-zijdige haard. Samen bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Roosendaal

Genieten zonder de lasten: laat uw kachel Roosendaal installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de haard graag laten plaatsen in Roosendaal? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze monteurs plaatsen nieuwe haarden door heel het land. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Kom langs in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime collectie zelf bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen we u goed adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw fonkelnieuwe haard.

Afspraak maken