• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Roermond
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Roermond kopen?

Wilt u op korte termijn een haard kopen in Roermond? Een fantastisch idee! Een openhaard zorgt namelijk voor veel sfeer en een aangename temperatuur in een woning. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. U kunt onder andere kiezen voor een sfeer-, gas-, of houtkachel. Elke kachel heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne haard!

open haarden Roermond

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw woning te verwarmen! Kies voor een milieuvriendelijke haard of voor een haard die eenvoudig te bedienen is. We vertellen u graag meer over de meest populaire haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Roermond

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Wist u dat houthaarden tegenwoordig één van de meest geliefde keuzes zijn voor het verwarmen via een open haard of kachel? Een reden hiervoor is dat het enorm veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk punt. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest behaaglijke haard is, dankzij het prachtige vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds gewild. Het onderhouden van een gaskachel is namelijk makkelijk en door op 1 knop te drukken, geniet u meteen van uw haard. Ook is het een fantastische mogelijkheid als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard kopen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een mooie optie. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij dit soort open haard niet essentieel. Dit is heel handig, want dit betekent dat de haard op iedere plaats in de woning is te installeren.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische haard. Een elektrische haard is de beste keuze als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en bijverwarming. Een elektrische kachel wordt niet heel warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame keus.

openhaard Roermond kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Daarnaast heeft u keuze uit diverse vuurzichten. Zo kunt u kiezen voor een doorkijkhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Gezamenlijk bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Roermond

Genieten zonder de lasten: laat uw open haard Roermond installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de openhaard in Roermond moet installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Onze installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van haarden door heel het land. Bij de aankoop van de open haard, kunt u dit aangeven.

Bezoek onze showroom
Meer weten over de mogelijke opties? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons grote aanbod zelf bekijken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw haard.

Afspraak maken