• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Rijswijk
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Rijswijk kopen?

Wilt u graag een haard of kachel kopen in Rijswijk? Dit is een fantastische wijze om uw woning te verwarmen en meer sfeer te geven. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een elektrische haard, gashaard of een houthaard, er zijn genoeg mogelijkheden. Elke kachel heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen past. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne kachel!

open haarden Rijswijk

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe kachel?

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit diverse brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! Bedenk daarom goed van te voren welke brandstof bij uw situatie en wensen past. We vertellen u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Rijswijk

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtgestookte haard is bijvoorbeeld tegenwoordig één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. De aanleiding hiervoor is dat het zeer veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze befaamdheid. Bij een houtkachel geniet u optimaal van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds gewild. Het onderhouden van een gashaard is namelijk gemakkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw haard. Ook is het een slimme mogelijkheid als u niet met hout wilt sjouwen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Een rookkanaal is bij deze kachel niet nodig. Dit is heel handig, omdat dit betekent dat de open haard op elke plaats in uw woning is te positioneren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een sfeerhaard. Deze open haard is uitstekend als extra verwarming en geeft direct extra sfeer aan de ruimte. Een sfeerhaard wordt niet heel warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Rijswijk kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag nemen, is het model van de nieuwe kachel. Kies bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een doorkijkhaard of voor een 3-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Rijswijk

Geen zorgen en laat uw kachel Rijswijk installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de kachel in Rijswijk moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van open haard door heel Nederland. Bij de aankoop van uw openhaard, kunt u dit aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle opties? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze grote collectie zelf ontdekken! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw haard.

Afspraak maken