• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Rijssen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Rijssen kopen?

Een haard bemachtigen in Rijssen? Een slim idee! Een haard zorgt namelijk voor meer sfeer en een aangename temperatuur in een woning. U kiest zelf welke optie het beste bij u past. U kunt onder andere kiezen voor een sfeer-, gas- of houtkachel. De buitenkant van elke open haard is verschillend, hierdoor is er te allen tijde een kachel die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern: er is voor ieder een passende openhaard!

open haarden Rijssen

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw huis wilt warm stoken met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! We vertellen u meer over de meest populaire haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Rijssen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is bijvoorbeeld een geliefde haard om een ruimte te verwarmen. Dit komt omdat het gemakkelijk veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving van een houtkachel is namelijk fantastisch, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde haard. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard kopen? Dan is een bio-ethanolhaard een goede optie. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Ook hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Dit is heel handig, omdat dit betekent dat de kachel op elke plek in uw ruimte is te positioneren.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische kachel. Een elektrische kachel is de slimste optie als u op zoek bent naar sfeer en bijverwarming. Een elektrische kachel wordt niet heel warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Rijssen kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Daarnaast heeft u keuze uit meerdere vuurzichten. Ga voor een hoekhaard, een tunnelhaard of voor een 3-zijdige haard. Gezamenlijk bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Rijssen

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw open haard Rijssen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw kachel graag laten plaatsen in Rijssen? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs installeren nieuwe haarden zowel in Rijssen als door heel het land.

Ervaar het zelf in de showroom
Meer weten over de mogelijke opties? Eén van onze showrooms bevindt zich in Rijssen. U vindt in onze showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de kachels meteen kunt ervaren! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u perfect adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken